Sabeu què: CARRIL BICI CARRER ÀNCORA

CARRIL BICI CARRER ÀNCORA

Proposta de l’Ajuntament reclamada durant molt temps per lesAMPES de la Llar d’Infants Gavot, de l’Escola L’Arjau, L’Institut Baix a Mar i l’Escola Oficial d’Idiomes, la Plataforma dels Camins Escolars i per l’AV del Barri de Mar.

Més de mil usuaris cada dia lectiu, amb els corresponents acompanyants, utilitzen aquests equipaments. Cal afavorir que aquests desplaçaments diaris d’anada i tornada es facin a peu o en bici, alliberant de cotxes la zona. Cal donar seguretat als infants, joves i pares/mares en aquests desplaçaments.

També a la resta d’usuaris de la bicicleta. Calia tancar l’anella carril bici que envolta tot el barri de mar. Per això és important tenir el Pas sota la via del carrer Àncora també obert a tothom i sempre.

S’han fet reunions obertes on tothom ha pogut dir la seva. Ens hem reunit amb l’Ajuntament moltes vegades i, sobre el terreny, amb els plànols a la vista, tots els actor que hi han volgut participar hem canviat els recorreguts fins a trobar la millor solució possible, potser. Es prima, per sobre de tot, la seguretat.


Valoració de la Junta de l’AV del Barri de Mar

  • La necessitat és evident.

  • El recorregut ens sembla el més segur tot i alguns punts difícils de resoldre.

  • La trentena places d’aparcament lliure que es perden s’haurien de poder redistribuir en la zona verda exclusiva.

  • Amb això es tanca la mobilitat en bici llevant-ponent al barri de mar i queda pendent els trajectes de pujada i baixada de la vila i el de la Ronda Europa.

  • S’ha de treure la tanca de l’aparcament de RENFE per dignificar el carrer i fer més àmplia la vorera.


Si teniu algun comentari a fer, si us plau, al correuAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.