LA INTEL·LIGÈNCIA CREATIVA COM A PROPOSTA EDUCATIVA: Mostra d'alumnes de l'escola Arjau

El proper divendres dia 3 de Novembre inaugurarem una exposició interessant. No són només dibuixos fets per nens. Els nens han expressat en forma de dibuix el que una paraula els provocava durant diversos períodes de la seva encara curta vida.

Com diu la persona que els motiva:

"Si la definició que fa el  diccionari del mot Creació:  associació d'idees velles per fer-ne de noves li sumem  la sentència unànime que fa la ciència en considerar-la com la pedra filosofal del progrés humà, el seu resultat serà igual a aquesta pregunta: com és possible entendre un sistema educatiu que redueix la formació intel·lectual dels nostres fills i filles a la simple memorització i reproducció de les idees velles i s'oblida precisament de fomentar la facultat creadora que les origina? Aquest nens i nenes de l'escola L'Arjau mostren i demostren amb llurs obres la seva excepcionalitat creativa, i si semblen extraordinaris no es tant per virtut seva -que també- sinó per defecte del sistema educatiu que per omissió no dóna la mateixa oportunitat creativa a la resta d'infants. Desitgem que aquestes obres infantils siguin un mirall del talent creador que tots i totes tenim i que ajudin a obrir els ulls d'aquelles persones que tenen la responsabilitat i potestat per tal que la resta d'infants puguin també reflectir-lo."

Ja ho veieu. Promet!

L'exposició estarà oberta des del dia 2 de Novembre però el divendres 3 a les 19 hores farem la inauguració. La presentació la farà la persona que l'ha ideat i ha esperonat la creació d'aquests infants.  Al final, farem una copa de cava.

Us hi esperem.