Assemblea general oberta

Volem saber què pensa el barri sobre temes concrets. No ens agrada opinar sobre el que pensa una majoria silenciosa doncs, pel sol fet de ser-ho no se sap què pensa. Sabem el que ens diu molta gent pel carrer i el que llegim als mitjans, però no creiem que sigui suficient. Per això convoquem Assemblees obertes a tothom perquè s’escoltin els problemes i les solucions que s'hi proposen. Però amb això tampoc és suficient. No tothom pot o vol venir a una assemblea i, en canvi, tothom té dret a opinar. És per això que, des d’avui ens agradaria rebre els vostres comentaris sobre temes com el Pas Sota la Via, els Concerts/Festivals, el soroll, la neteja, què en penseu de l’AV i com la podríem millorar o qualsevol tema que proposeu.

Feu-ho enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o passant-nos una nota al nostre local o a la bústia del Mercat de Mar.

Dades necessàries: Nom, carrer, tema, explicació. La teva opinió és la important.Només sabent què pensa el barri podrem posar el nostre gra de sorra per millorar-lo.