SOLUCIONS PER LA PLAÇA IMMACULADA!

Fa anys vam tenir un problema d’assentament de sense sostres a la PLAÇA INMACULADA. Amb un treball conjunt de l’AV Baix a Mar i l’Ajuntament (es van treure els bancs una temporada i Serveis Socials i la Policia van fer una tasca conjunta aportant a cada persona una solució), es va poder solucionar gairebé totalment el tema.

Ara la situació és molt més complicada doncs la majoria de les persones conflictives de la paça sí tenen un habitatge. S’hi instal·len de dia fent-hi totes les seves necessitats inclosos actes sexuals, bevent alcohol fins quedar en un estat lamentable, drogant-se i traficant. Tot això a la vista de tothom. Però no només això, sinó que es renten al petit llac, deixen tota la porqueria per terra, increpen a la gent i a la canalla.

El resultat és una baixada de la qualitat de vida de tota la zona on ningú s’atreveix a gaudir de la plaça, ni tan sols travessar-la. Els negocis no hi funcionen i la gent no hi vol viure. També molts establiments són atracats i els seus treballadors agredits. La situació fa anys que dura.

 

Què s’ha fet?

Recordem que el problema va lligat amb la decadència del carrer Llibertat i els seus comerços. Nosaltres seguim insistint en què si fos una zona de vianants milloraria molt l’entorn.

Fa anys que l’Associació Veïnal de Baix a Mar pressiona a l’Ajuntament per cercar solucions. Ens hem reunit infinitat de vegades amb els polítics i ho hem denunciat als mitjans. Resumint: l'any 2020, després d’alguns actes vandàlics sonats, ens vam reunir al mateix carrer Llibertat amb dues regidories i tècnics de l’Ajuntament i vam acordar algunes millores per rentar una mica la cara a la zona. L'AJUNTAMENT NO HA FET RES.
 

I ara què?

Doncs cada dia pitjor. Per això continuem insistint en que cal trobar una solució. Com? Em els propers dies ens reunirem a petició seva amb la Policia Local. Els dos temes seran la inseguretat i incivisme de la Plaça Immaculada i el que es torna a preveure dels botellots de l’estiu.

El dia 22 d'abril ens reunim amb el Regidor de Promoció Econòmica Sr. Jordi Medina per parlar del carrer Llibertat i la Plaça Immaculada i, finalment, i el més important, fa molts mesos que hem demanat una reunió de l’Alcaldessa amb el veïnat de la zona. Atenció, no amb l’Associació Veïnal, que també hi serà, sinó amb el veïnat.

Nosaltres ja no sabem que més fer i ara tocarà a tots els veïns i veïnes demanar solucions, proposar-les i escoltar les que ens proposi l’Ajuntament. Ja avisarem de la data i el lloc quan ens ho diguin.... Si us plau, NO HI FALTEU!

 

 

Facebook

Twitter