Actuacions de millora i manteniment a Baix a Mar

Fa uns dies TOTES (menys una) les AAVV de Vilanova ens vam reunir amb l'Alcaldessa i altres Regidors per tal de manifestar-lis el nostre malestar en diversos temes.
Un d'ells era el poc o nul cas que ens feien, no només en les nostres peticions o suggeriments sinó en donar-nos deguda resposta o avisar-nos de les obres que afecten a cada barri, perquè nosaltres ens n'assabentem i en podem informar als nostre veïnat.

Aquesta queixa va provocar una solució: cada trimestre l'Ajuntament avisarà a cada barri de les actuacions de manteniment o millora que s'hi faran.

Així doncs, a Baix a Mar, a part de la finalització de l'enjardinament de la rotonda del Far, l'aparcament de la Ronda Europa i l'acabament dels carrils bici de la Rambla Samà i Rambla Lluís Companys (quan estiguin acabades ja en farem una avaluació), les altres actuacions previstes són les del quadre adjunt. La columna dels números indica davant de quin número de carrer s'actuarà.

A partir d'ara, doncs, us anirem passant la informació tan aviat la tinguem.

Us recordem que les mancances que aneu veient pel barri les podeu donar a conèixer Mitjançant l'Aplicació MILLORAVNG o enviant-nos un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., aportant una mica de descripció i alguna fotografia.

 

 

Contacte
Per qualsevol dubte ens podeu escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., trucar al telèfon 93 815 43 07 (de dimarts a dijous de 18 a 20 h) o presencialment dimecres de 18h a 19h al nostre despatx situat al Pòsit antic, actual Centre Cívic de Baix a Mar.

Facebook

Twitter