Ha guanyat la nostra proposta sobre l’edifici calderes en els pressupostos participatius?

Doncs gairebé.

De les 169 propostes (la meitat que els altres anys), la nostra va quedar segona amb 350 vots després dels 756 de la renovació de la pista annexa del CEM Isaac Gálvez, en l’apartat de Ciutat Viva.

En aquest enllaç podreu veure el resultat i la valoració de l’Ajuntament: https://www.vilanova.cat/noticies/detall?id=99996397

I en aquest el detall de totes les propostes i resultats de les votacions: http://participa.vilanova.cat/processes/pressupostosparticipatius2021/f/72/
 

I ara què?

Doncs ara igual que abans. L’Ajuntament té la responsabilitat de vetllar per un edifici que és de la ciutat, del barri, i que s’està deteriorant per moments, després de 22 anys de no fer-hi res. I també és la seva responsabilitat de donar resposta a les necessitats del barri: Biblioteca, sales d’estudi, sales de reunions i projeccions, nou centre cívic, ampliació del CAPI  i del Centre de dia, ampliació de l’Escola Oficial d’Idiomes, etc. Moltes d’aquestes necessitats cabrien en aquest edifici.

L’Eixample de Mar havia de ser el nou centre de Vilanova. Hi havia d’haver un centre cultural, un auditori, uns enormes dipòsits soterrats per evitat inundacions, un hotel, edificis d’oficines, un cinema i supermercats. I què hi ha previst de tot això? Res. Pisos i més pisos i més gent que encara necessitarà més serveis.
 

Ens hem de posar les piles!

 

Facebook

Twitter