ASSEMBLEES ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA DE L’ASSOCIACIÓ VEÏNAL BAIX A MAR (ELECCIONS)

 
Data: Divendres, 22 d’Octubre 2021
Hora: 18.30
Lloc: Centre Cívic Baix a Mar
Benvolgudes i benvolguts,

Si el COVID finalment ens ho permet, farem l’Assemblea Ordinària corresponents a l’any anterior i al present. Immediatament després,  farem una Assemblea Extraordinària per celebrar les eleccions a la Junta de l’AV Baix a Mar. Recordareu que ja s’havia d’haver fet el Març del 2020,  però l’inici del confinament ens ho va impedir. Per tant, la Junta actual és Junta provisional.
Abans de la data indicada, passarem l’ordre del dia i les condicions de la celebració.


ELECCIONS JUNTA ASSOCIACIÓ VEÏNAL BAIX A MAR


A partir d’aquest moment ja es poden presentar candidatures per concórrer a les eleccions. L’únic requisit, a part de ser soci/a, serà enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., presentant, com a mínim, tres noms per candidatura i el nom de la candidatura si en teniu. Com a molt tard, una setmana abans de les eleccions.

Requisits per ser candidat/a a les eleccions: Ser soci/a i estar al corrent de pagament de la quota del 2021 en el moment de presentar la candidatura.

Requisits per votar a les eleccions: ser soci/a i estar al corrent de pagament de la quota del 2021 almenys un dia abans de les eleccions.


FER-SE SOCI/A I PAGAR LA QUOTA


Per fer-se soci/a, cal anar a la pàgina web avbarridemar@org, apartat FER-SE SOCI i seguir les instruccions.
Per pagar:
  1. 1. Si ja ets soci/a i tens domiciliat el pagament, properament farem el càrrec. Comprova que s’ha fet (abans del setembre)
  2. 2. Si no el tens domiciliat o ets soci/a nou/va, fes una transferència al compte ES37 0081 1633 4400 0100 7306 posant clarament el nom del soci/a i fer un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. adjuntant comprovant o dient que s’ha fet i el nom del soci/a.
  3. 3. També es pot fer en metàl·lic (millor que no) directament al Centre Cívic Baix a Mar. Consulteu horaris. Agost tancat.
  4. 4. MOLT IMPORTANT!!!! Els/les que tingueu el rebut domiciliat i no ho vulgueu pagar per aquest sistema o us vulgueu donar de baixa, si us plau, comuniqueu-nos-ho el més aviat possible. Les devolucions ens costen una fortuna que no ens podem permetre.

 

 

LA JUNTA PROVISIONAL