AJUNTAMENT!: El Barri de Mar necessita un equipament cultural.

AV Barri de Mar

AJUNTAMENT!:
El Barri de Mar (Baix a Mar i Ribes Roges) necessita un equipament cultural.


L'AV Baix a Mar ja fa anys que reclama aquest equipament. L'AV Ribes Roges i altres Associacions el reclamen també. Ens vam reunir amb les Regidories de Participació i Urbanisme i els vam exposar el nostre projecte. 
Van dir que la proposta era encertada i que la discutirien en comissió per posar-hi fil a l'agulla.

El Centre Cívic Baix a Mar, està atrotinat, és inoperatiu i reconvertir-lo és molt car i no té les dimensions adequades; l'Escola Oficial d'Idiomes està quedant-se sense espai i, a més, està ubicat a l'Institut Baix a Mar que necessita més lloc. Per habitants, al Barri de Mar hi fa falta una biblioteca amb sales per estudiar i connexions modernes... 


El que demanem és:

  • Biblioteca,
  • Centre Cívic
  • Sales d’Estudi,
  • Escola Oficial d’Idiomes
  • Espai per Esplai per la canalla,
  • Espai per la Gent Gran
  • Sala de projeccions i reunions pel barri i pels diferents centres educatius.

I perquè tot?

Primer perquè fa falta, després perquè s'ha de treballar conjuntament per trobar fonts de diferents administracions, sense oblidar-nos dels fons europeus, especialment dels COVID - Next Generation.


Això no es fa en un no res, oi?

No. Per això ho proposem ara. Perquè fins ara no s'ha fet res i si seguim així ens passarà com amb el Passeig: més de vint anys, dos Processos Participatius, dos concursos d'idees, milers d'euros gastats ... i el més calent és a l'aigüera.

Hem de començar a concretar el projecte, en tot o en part, tot d'una vegada o per fases, buscar recursos i pactar calendaris. I si no ens hi posem ara, no ho veurem mai.


I on ho farem?

Les Entitats que hem proposat el projecte pensem en cinc possibilitats. L'Ajuntament haurà de decidir. Dos espais ja són municipals: Edifici Calderes i el solar de l'Eixample de Mar on hi hauria d'haver anat l'Auditori; un és d'ADIF, el pàrquing del carrer Àncora; un és privat però desocupat, l'edifici de l'Escola La Pau; el darrer és l'edifici DRADISA o el que s'ha de fer segons el Procés Participatiu que es va fer, els usos dels quals són 2/3 parts de Ports i 1/3 part municipal.

Us adjuntem tot el document i les fotografies dels possibles emplaçaments.


La Junta AV Baix a Mar

Edifici Calderes

Plaça Port. Edifici Dradisa i espai Nou Edifici Plaça Port

Edifici Escola La Pau

Espai Municipal futur Auditori

Aparcament ADIF/carrer Àncora

Consulta el document
Contacte
Per qualsevol dubte ens podeu escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al telèfon 93 815 43 07 (de dimarts a dijous de 18 a 20 h).