Alerta Coronavirus (i 11): JAZZ A LA FRESCA 2020

Els organitzadors del Jazz a la Fresca ens van passar aquest comunicat que ara fem públic com a col.laboradors i defensors d'aquest festival des de l'inici.

El Festival de Jazz 2020

 
El Festival de Jazz a la Fresca de l’Espai Far comunica, amb el cor trencat, la decisió de suspendre la 3a Edició d’enguany a causa de la situació actual de la crisi pel Covid-19.

Abans de prendre aquesta difícil decisió, hem considerat i estudiat les mesures anunciades per part de les autoritats pel que fa als protocols sanitaris i d’aforament. Després de plantejar-nos un canvi d’espai i d’aforament, hem decidit que el nostre petit festival de jazz no seria el mateix en un altre espai que no fora l’Espai del Far de Vilanova i la Geltrú.

Les mesures tan exhaustives que cal adoptar per evitar contagis no són compatibles amb la gran afluència de públic que hem rebut en els darrers dos anys.

Des de l’organització del Festival de Jazz volem agrair als músics, a l’equip de so, a les Associacions de Baix a Mar, de Comerç de Mar, a la Giovanna Mori i Orazio Sacco, al personal i tècnics de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a l’Espai Far, i, especialment al públic que fan possible crear i compartir aquesta màgia a través de la música dins un espai immillorable davant del mar.

Volem donar-vos les gràcies pel vostre suport i comprensió, i demanar-vos paciència fins al 2021 perquè serà un plaer per nosaltres oferir-vos i compartir aquesta energia plena d’emoció i sentiments!

La Junta de l'Associació Veïnal Baix a Mar EN FUNCIONS