Alerta Coronavirus (i 10): BONES NOTÍCIES!

Per fí podem donar alguna bona notícia.

La primera,

EL PAS SOTAVIA DEL CARRER ÀNCORA, OBERT DE NOU!

Després de la nostra insistència i de la insistència de l'Ajuntament, sembla que s'ha imposat el sentit comú i el pas torna a estar obert pels usuaris de RENFE.
L'Ajuntament ens confirma que comencen les negociacions pel tema dels passis pels no usuaris. 
 
La segona:

TEULADA DE LA DRADISA

Ports de la Generalitat ens confirma que aquest principi de Juny començaran les obres per desmantellar la teulada d'uralita de la nau coneguda com DRADISA. Aquesta coberta serà substituïda per una altra no contaminant. És una bona notícia que celebrem tot i que creiem que seria molt millor aprofitar aquest desmantellament per enderrocar la totalitat de la nau, com venim reclamant des de fa tants anys.
La tercera:

"CASA FARIGOLA"

Aquesta casa ubicada a la Rambla de La Pau, cantonada carrer Pere Jaques, presentava de fa anys un estat lamentable de conservació. La nostra AV havia fins i tot proposat a l'Ajuntament que organitzaríem i pagaríem un concurs de Graffiti Urbà si l'Ajuntament arreglava la façana.

Ara l'Ajuntament, propietari de l'immoble,  ha començat una restauració integral de tota la part exterior de l'edifici. Ho celebrem.
La quarta:

Ens confirmen que es començarà ja a fer el carril bici de baix a mar fins dalt de tot de la vila per la Rambla Samà. Provisionalment no es podrà circular en vehicle pel pas sota la via -cosa que nosaltres no ens agrada-, posteriorment es faran obres per poder conviure el carril bici i els cotxes -només de baixada, com ara-.

Esperem que les obres promeses pel carril bici sota el pas de Lluis Companys mantinguin el se programa amb el lògic decalatge dels dies de confinament.

La Junta de l'Associació Veïnal Baix a Mar EN FUNCIONS