Alerta Coronavirus (i 9): Estiu 2020 pels mes petits (suspès)

Doncs al SABEU QUE que anunciàvem el Casal vam ser massa optimistes.
El responsable del Casal ens fa saber, en el comunicat que adjuntem, que suspèn el Casal.
_______________________
Benvolgudes famílies,
Us adrecem aquest missatge per a comunicar-vos que, malauradament, hem procedit a suspendre la realització del Casal d’Estiu que organitzem des de l’Associació Joventut Barri de Mar. La situació sanitària provocada pel coronavirus i la seva clara afectació en qualsevol activitat col·lectiva, així com la incertesa a data d’avui de com hem d’atendre amb garanties als infants participants, ens porten per prudència a prendre aquesta decisió.
Us agraïm la confiança que ens heu mostrat durant tots els anys de funcionament del Casal, i de ben segur, en un futur que esperem que sigui proper tornarem a programar-ne de nous. Estarem atens a com evoluciona aquesta pandèmia i si les condicions sanitàries i organitzatives ho permetessin us proposarem noves activitats adreçades als infants, ja sigui cap a finals d’estiu, o bé i perquè no, durant les vacances nadalenques.
Salutacions cordials i rebeu el nostre agraïment.
Associació Joventut Barri de Mar.

Apreciadas familias,
Os dirigimos este mensaje para comunicaros que, desafortunadamente, hemos procedido a suspender la realización del Casal d’Estiu que organizamos  desde la Associació Joventut Barri de Mar. La situación sanitaria provocada por el coronavirus i su clara afectación en cualquier actividad colectiva, así como las incógnitas de cómo hemos de atender con garantías a los participantes, nos llevan por principio de prudencia a tomar esta decisión.
Os agradecemos la confianza que nos habéis demostrado durante todos estos años de funcionamiento del Casal, estamos convencidos que en un futuro que esperamos sea muy cercano volveremos a programar de nuevos. Estaremos atentos a cómo evoluciona esta pandemia i si las condiciones sanitarias y organizativas lo permiten os propondremos nuevas actividades para vuestros hijos, ja sea para finales de verano, o bien y por qué no, durante las vacaciones navideñas.
Saludos cordiales y recibid nuestro agradecimiento.
Associació Joventut Barri de Mar.

_______________________

Ens en sortirem!

No hem de tornar a la normalitat anterior, l’hem de millorar!

La Junta de l'Associació Veïnal Baix a Mar