Sabeu que... CARRIL BICI RAMBLA SAMÀ

El 30 de juny l’AV Baix a Mar vam tenir una reunió amb regidor i tècnics  de l’Ajuntament, junt amb l’AV Ribes Roges, per tractar la finalització del carril bici de la Rambla Samà. Va ser a la mateixa Rambla i va durar 1h 30’.

Continuar llegint

AJUNTAMENT: CONTROLEU EL SOROLL!

RECORDEU?  Els dies 4 i 5 de juny, el festival de CROSSFIT amb finalitats benèfiques? El veïnat sí. No s'ha de repetir.
Estem encantats i recolzem aquestes cel.lebracions benèfiques, sempre i quan tinguin en compte que el veïnat som persones a qui no es pot maltractar.

Continuar llegint

Xerrada: Parlem de residus? Què fem amb la nostra brossa? Què sabem del porta a porta?

Divendres 20 de maig a les 19h acabem el I CICLE “PRIMAVERA AMBIENTAL AL BARRI DE MAR”: Parlem de medi ambient? al Centre Cívic de Mar amb la xerrada 
Parlem de residus? Què fem amb la nostra brossa?
Què sabem del porta a porta?

Amb Sergi Salvany, tècnic del Servei d’Espai Públic de l’Ajuntament de Vilanova, i presentació a càrrec d'Enric Garriga (AV Barri de Mar)

Continuar llegint

EL BARRI DE MAR S'OMPLE D'ACTIVITATS

Les caminades i les xerrades que hem organitzat des de l'Associació Veïnal Baix a Mar van ser el tret de sortida cap al retorn a la normalitat al barri. Van ser un èxit i en farem més en els propers mesos. Però al barri s'hi fan moltes més coses i per això des de l'associació les hem volgut ajuntar amb aquest document.

Continuar llegint

GRUP DE CANT CORAL SONS DE MAR

Per iniciativa d’un grup de veïnes i veïns s’està formant el GRUP DE CANT CORAL, SONS DE MAR, amb la intenció de consolidar una coral d'adults al barri.

Continuar llegint

SOLUCIONS PER LA PLAÇA IMMACULADA!

Fa anys vam tenir un problema d’assentament de sense sostres a la PLAÇA INMACULADA. Amb un treball conjunt de l’AV Baix a Mar i l’Ajuntament (es van treure els bancs una temporada i Serveis Socials i la Policia van fer una tasca conjunta aportant a cada persona una solució), es va poder solucionar gairebé totalment el tema.

Ara la situació és molt més complicada doncs la majoria de les persones conflictives de la paça sí tenen un habitatge. S’hi instal·len de dia fent-hi totes les seves necessitats inclosos actes sexuals, bevent alcohol fins quedar en un estat lamentable, drogant-se i traficant. Tot això a la vista de tothom. Però no només això, sinó que es renten al petit llac, deixen tota la porqueria per terra, increpen a la gent i a la canalla.

El resultat és una baixada de la qualitat de vida de tota la zona on ningú s’atreveix a gaudir de la plaça, ni tan sols travessar-la. Els negocis no hi funcionen i la gent no hi vol viure. També molts establiments són atracats i els seus treballadors agredits. La situació fa anys que dura.

Continuar llegint

Actuacions de millora i manteniment a Baix a Mar

Fa uns dies TOTES (menys una) les AAVV de Vilanova ens vam reunir amb l'Alcaldessa i altres Regidors per tal de manifestar-lis el nostre malestar en diversos temes.
Un d'ells era el poc o nul cas que ens feien, no només en les nostres peticions o suggeriments sinó en donar-nos deguda resposta o avisar-nos de les obres que afecten a cada barri, perquè nosaltres ens n'assabentem i en podem informar als nostre veïnat.

Aquesta queixa va provocar una solució: cada trimestre l'Ajuntament avisarà a cada barri de les actuacions de manteniment o millora que s'hi faran.

Així doncs, a Baix a Mar, a part de la finalització de l'enjardinament de la rotonda del Far, l'aparcament de la Ronda Europa i l'acabament dels carrils bici de la Rambla Samà i Rambla Lluís Companys (quan estiguin acabades ja en farem una avaluació), les altres actuacions previstes són les del quadre adjunt. La columna dels números indica davant de quin número de carrer s'actuarà.

A partir d'ara, doncs, us anirem passant la informació tan aviat la tinguem.

Us recordem que les mancances que aneu veient pel barri les podeu donar a conèixer Mitjançant l'Aplicació MILLORAVNG o enviant-nos un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., aportant una mica de descripció i alguna fotografia.

 

 

Contacte
Per qualsevol dubte ens podeu escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., trucar al telèfon 93 815 43 07 (de dimarts a dijous de 18 a 20 h) o presencialment dimecres de 18h a 19h al nostre despatx situat al Pòsit antic, actual Centre Cívic de Baix a Mar.