Sabeu què? Després de la tempesta

La matinada del dilluns 12 d’Agost, Vilanova es va despertar amb l’ensurt d’una de les tempestes més potents que ha viscut mai. Pel que sembla, acompanyada d’un o més esclafits que van fer molt de mal tant a l’arbrat com a propietats. No obstant això ens n’hem d’alegrar per l’hora que va passar. No volem ni imaginar que les destrosses que hem vist haguessin passat a ple dia, amb els treballadors de les naus en actiu, els xiringuitos o terrasses plenes i gent arrecerada sota els arbres.

Continuar llegint

Botellot

Dissabte. Gairebé la una. Tornem de la nit dels museus. Sempre et deixa un bon regust. Sembla que el món vagi bé: cultura per tothom i tothom interessat per la cultura. Arribem al Passeig Marítim i ja veiem els cotxes aparcant i descarregant els joves i no joves carregats de bosses amb menjar i, sobretot, beguda. Al cap d’una hora ja està tot a rebentar i la festa la comença al mateix cotxe: portes obertes i la música a tope. No cal llençar les restes a les papereres, ja ho recolliran, total, no passa mai res si no les utilitzen. El Passeig del Carme convertit amb un Dos de Maig i el Passeig Marítim convertit en un campi qui pugui. I així tota la nit. A les sis, uns cotxes s’han parat al mig del passeig per esbroncar-se; els del darrera fan sonar la botzina. Curses de cotxes i motos pel lateral del passeig. Els veïns que es fotin!. La policia arriba amb la sirena però es dirigeix a un altre lloc. Per un altre cantó se sent una altra sirena.

Continuar llegint

Agraïment taula de partits + Pudor a la Platja del Far

Des de l'Associació de Veïns del Barri de Mar volem donar les gràcies als tots els assistens i als participants a la taula de partits. I per què aquest agraïment arribi a tothom, hem preparat el següent video on també aprofitem per denunciar l'estat lamentable en que es troba aquests díes la platja del far. Veieu-lo fins al final i compartiu-lo!

Continuar llegint

Taula de Partits eleccions municipals maig 2019

Benvolguts/des,
 
Ja sabeu que el proper divendres dia 3 a les 7 del vespre al local de la Confaria de Pescadors, organitzat per l'AV Barri de Mar, tindrà lloc una taula rodona amb la majoria de partits que es presenten a les eleccions municipals.

Continuar llegint

Sabeu què: CUIDA'T, nou curs de durada reduïda

Benvolguts veïns i veïnes.

Com ja sabeu, a l'A.V del Barri de Mar portem a terme un seguit de cursos: Bioenergètica, anglès, arts marcials, ioga, pintura, etc, alguns dels quals des de ja fa anys.

Ara us presentem un nou curs de durada reduïda: CUIDA'T.

Us adjuntem tota la informació del curs i us animem a apuntar-vos-hi.

Continuar llegint